Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Diputació i Consell Comarcal exploren noves vies de col·laboració per enfortir el territori

23 de maig de 2012

El vicepresident primer i responsable de Desenvolupament Econòmic i Ocupació de la Diputació de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, acompanyat de Pere Calbo, secretari primer de la Mesa al Parlament i Francesc Vila, gerent de Serveis de Turisme de la Diputació es va reunir el passat divendres amb el president del Consell Comarcal de l'Anoia, Xavier Boquete, el vicepresident primer i tercer respectivament, Jordi Calpe i Santi Broch, la consellera de Turisme, Marijo Aubarell, el conseller i portaveu del grup comarcal PP Joan Agramunt entre altres membres de l’ens comarcal.

Durant la reunió els representants de la Diputació i el Consell Comarcal van explorar noves vies de col·laboració. A més es van exposar els principals projectes de cara aquest any 2012 destacant la voluntat d'enfortir el potencial turístic de la comarca. Així es va explicar la decidida aposta que fa l’ens comarcal per impulsar el turisme i aconseguir que esdevingui un dels motors de la recuperació econòmica de la zona. N’és un exemple l’Anoia Race Tour us esdeveniment que combina esport, gastronomia i cultura que va aplegar més de 500 persones. En aquest sentit des de l’ens comarcal es treballa permanentment en l’AnoiaBikeTour, el producte ja existent de rutes a mida per tot el territori i que es pot realitzar durant tot l’any.

En el decurs de la reunió, el vicepresident primer de l’ens provincial va reiterar el compromís de la Diputació per cooperar amb totes les institucions de la comarca amb l'objectiu de generar activitat econòmica i crear ocupació.

Per la seva banda, el president del Consell Comarca, Xavier Boquete, va destacar la col·laboració de la Diputació i va remarcar la importància que les diferents administracions que donen suport als municipis sumin esforços i treballin en una mateixa direcció.

Last modified: 5 de febrer de 2018