Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El 21 de febrer, sessions virtuals de presentació a l’Anoia dels programes Punts d’Informació Turística, Certificat Biosphere i TDS 

14 de febrer de 2022

Les tres iniciatives les impulsen la Diputació de Barcelona conjuntament amb el Consell Comarcal i, per participar-hi, es demana inscripció prèvia

El Consell Comarcal de l’Anoia durà a terme en format virtual, el proper 21 de febrer, les sensibilitzacions dels programes impulsats per la Diputació de Barcelona a l’Anoia relatius a Punts d'Informació Turística, Certificat Biosphere i Tourism Data System (TDS). Aquestes accions s’adrecen a tots els agents públics i privats del territori. 

La jornada començarà a les 9:15h i, a partir de les 9:30h es desenvoluparan les tres temàtiques, amb una durada prevista de mitja hora cadascuna d’elles. En primer lloc, els Punts d'Informació Turística, a càrrec de Rocío Giráldez de l'Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació; a les 10h, el Programa Biosphere, a càrrec de María Victòria Silberstein, de la Cambra de Comerç de Barcelona; i a les 10:30h, el TDS amb Roger Calaf, d'Eurecat.

L'assistència a una sensibilització, no implica haver d’assistir als tres programes, cada un d'ells és independent i, per tant, cadascú pot assistir a la temàtica o temàtiques que siguin del seu interès. En el cas de la presentació relativa a Tourism Data System, cal tenir present que és exclusiva per a allotjaments turístics.

La inscripció prèvia es pot fer a l’enllaç www.forms.gle/e9UD5bxEJuaq6sH28 

Last modified: 14 de febrer de 2022