Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Campus Motor Anoia acull la comissió de Mobility del CIAC

16 de març de 2019

L’esdeveniment va comptar amb diverses ponències relacionades amb el vehicle connectat, el vehicle autònom i el vehicle elèctric 

El dimarts 12 de març el Campus Motor Anoia va acollir una sessió de la comissió de Mobility del Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC), amb l’objectiu de treballar sobre les oportunitats industrials en l’electromobilitat i definir el pla estratègic de la comissió. 

La jornada va comptar amb diverses ponències, com la de Sergio Alcaraz, vicepresident del CIAC i General Manager NE de New Vehicle Engineering de Nissan; i la d’ Anna Martínez,  Cap de l’àrea de vehicle connectat de Seat, que van explicar el model de treball d’aquestes marques en relació al vehicle elèctric, connectat i autònom. 

A la part final de la jornada els i les participants es van agrupar per dur a terme una definició d’àmbits de treball de la Comissió Mobility segons tres eixos: el vehicle connectat, el vehicle autònom i el vehicle elèctric. Abans, Sílvia Biosca va fer una intervenció perquè els socis tinguessin coneixement que els resultats obtinguts durant la jornada es tindran en compte en la definició d’un dels projectes que s’està treballant actualment en el Campus, i també per mostrar les potencialitats de la zona.

La jornada va servir per posar en comú diversos projectes i idees sobre el vehicle connectat, autònom i elèctric, en un centre especialitzat en l’organització d’esdeveniments com és el Campus Motor Anoia. L’equipament reafirma així la seva aposta per continuar fent projectes de recerca, investigació i desenvolupament en l’àmbit dels nous models de mobilitat. 

Last modified: 16 de març de 2019