Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Campus Motor Anoia escenari de la presentació de la nova Africa Twin

18 de gener de 2016

Durant tota la setmana passada, van circular per les carreteres de l’Anoia centeners d’exemplars de la nova Africa Twin, el nou model d’Honda. La delegació francesa de la marca va escollir la comarca per posar en escena la presentació i prova en ruta del nou model.

Les banderes d’Honda onejaven ja al Campus Motor Anoia des del dilluns passat, atenent a que el muntatge logístic que es va fer a l’edifici durant l’estada de la marca ha estat considerable.

L’esdeveniment va iniciar-se dimecres a mig matí amb diversos circuits per la comarca i voltants que se’ls havia preparat des de l’organització. Aquella mateixa tarda, el president d’Honda Europa, el Sr. Iwasaki va voler conèixer les instal·lacions del Campus Motor Anoia i va realitzar un visita de reconeixement al centre.

El dijous va ser el dia que es va centrar l’activitat al Campus Motor de l’Anoia, convertint-se en el centre de control dels diversos grups que estaven realitzant les corresponents rutes. En arribar al Campus realitzaven diferents sessions formatives segons els grups en els quals pertanyien segons el seu nivell.

El mateix dijous ParcMotor Castellolí era també escenari de la presentació el nou model d’Honda Civic Type R amb pilots com Dani Pedrosa i Marc Márquez.
Cal remarcar que l’escenari aconseguit actualment amb el Complex Parcmotor; format pel Campus Motor Anoia, Parcmotor Castellolí, Fast Parcmotor i Karting&Paintball Castellolí, és un únic a tot Catalunya, amb unes instal·lacions, que com a complex són úniques.

L’edifici del Campus
El Campus Motor de l’Anoia és un centre especialitzat en organització d’esdeveniments posant a la disposició una sèrie d’espais modulars al servei de les empreses del sector del motor, d’energies renovables i esports perquè hi puguin fer projectes de recerca, investigació i desenvolupament, o bé organitzar-hi tot tipus d’activitats (congressos, cursos, presentacions…). L’edifici disposa d’un servei d’oficina virtual a disposició de totes aquelles empreses que s’hi vulguin establir com a seu, o que per altra banda volen que se’ls gestioni la part de secretaria que elles pròpiament no poden executar.

L’edifici de 2.800 m2 i situat a menys de cinc minuts del circuit de velocitat ParcMotor Castellolí, ha obtingut la categoria A en eficiència energètica i està equipat amb tecnologia especialitzada, amb sales multimèdia preparades per a fer-hi videoconferències i seguiment en directe de les proves del circuit, i amb tallers preparats per fer proves amb vehicle elèctric, GLP i de GNC (gas natural), a més de reunir totes les condicions de confidencialitat, un requisit indispensable per a les empreses del sector.

Last modified: 5 de febrer de 2018