Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Més de 460 joves participen en el Programa de Garantia Juvenil del Consell Comarcal de l’Anoia. L’ens comarcal acompanya als joves en la seva orientació laboral i formativa.

18 de gener de 2016

El Programa de Garantia Juvenil que ofereix l’ens comarcal és un projecte europeu adreçat a joves que ni estudiïn ni treballin i que tenen de 16 a 29 anys amb l’objectiu de donar-los accés a ofertes de feina i formatives, així com a la possibilitat de fer pràctiques o rebre suport en el seu procés d’emprenedoria.

A finals de 2015, el Consell Comarcal de l’Anoia va comptabilitzar un total de 464 joves de l’Anoia inscrits al programa subvencionat pel Fons Social Europeu i que coordina el Servei d’Ocupació de Catalunya a través de la figura de la impulsora de Garantia Juvenil a l’Oficina Jove de l’Anoia del Consell Comarcal.

L'objectiu és garantir que els joves menors de 30 anys puguin rebre una oferta d'ocupació, d'educació contínua o un període de pràctiques després d'acabar l'educació formal o quedar aturats.

Al llarg d’aquest 2015, els joves inscrits a la comarca de l’Anoia han pogut accedir a formacions ocupacionals, PFIs, programes com Joves per l’Ocupació, rebre orientació acadèmica, laboral i d’emprenedoria, realitzar tallers de recerca de feina, així com tenir una persona de referència que els acompanya en el seu procés.

Les empreses que han contractat a joves inscrits a la Garantia Juvenil han pogut obtenir fins a 1800 € de bonificació per jornada completa, fent un contracte indefinit d’un mínim de 6 mesos, no obstant es poden realitzar fins a quatre tipus de contractes diferents vinculats a bonificacions concretes.

Per més informació sobre la Garantia Juvenil podeu contactar amb la impulsora, la Raquel Pérez, ubicada a l’Oficina Jove de l’Anoia, entrant a la pàgina web www.anoiajove.cat, trucant al 93.805.15.85, enviant un correu electrònic a rperez@anoiajove.cat o bé enviant un missatge de Whatsapp al 679.964.669.

Last modified: 5 de febrer de 2018