Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Campus Motor Anoia organitza una nova edició de formació especialitzada en vehicle connectat

29 de maig de 2018

A partir del 18 de juny s’oferirà al Campus Motor Anoia una nova edició de l’Anoia Connected Car Living Lab. Una formació de 150 hores especialitzada en el disseny i l’experiència en el vehicle connectat i també amb una part de gestió empresarial.

Aquesta formació va adreçada a persones emprenedores que vulguin generar un projecte innovador relacionat amb el vehicle connectat. Per això, comptaran amb la tutorització permanent dels docents del curs. A més, la possibilitat de seguir les sessions a distància, permet el seguiment del curs a persones en actiu.

La formació està organitzada en 4 blocs de continguts: Reptes i oportunitats del vehicle connectat, Plataformes i tecnologies del vehicle connectat, Mercat internacional del vehicle connectat i Gestió empresarial.

La formació comptarà amb professorat provinent d’empreses i entitats referents en la temàtica com Cellnex Telecom, Applus IDIADA, RACC, SEAT, Eurecat, CIAC, Institut Europeu de Disseny, UOC, UPC i Geomotion Games.

El curs es desenvoluparà els dilluns i dimecres de 15 a 19h, des del 18 de juny al 12 de desembre, a les instal·lacions del Campus Motor Anoia, Institut Europeu de Disseny i Applus IDIADA. Per inscriure’s cal enviar un correu electrònic a info@campusmotor.eu amb les dades personals (nom, cognoms, direcció, email i telèfon de contacte) i el CV. També es pot sol·licitar informació al 93 808 49 89.

La formació està finançada al 100% pel Consell Comarcal de l’Anoia, el Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu, per tant, a l’alumnat no li suposarà cap cost. Aquesta formació també compta amb la col·laboració del Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC), Applus IDIADA i Institut Europeu de Disseny (IED).

Last modified: 29 de maig de 2018