Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal acull, aquest mes de març, un itinerari formatiu gratuït sobre creació de cooperatives

27 de febrer de 2020

La iniciativa la impulsa l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, en col·laboració amb l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l’Anoia

El Consell Comarcal de l’Anoia acollirà, durant el mes de març, l’itinerari formatiu ‘Eines per crear la nostra cooperativa’, a càrrec de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central. Constarà de sis sessions repartides durant tot el mes; les 4 primeres dirigides a persones que volen posar en marxa un projecte cooperatiu o consolidar-lo,  i les dues darreres, dedicades específicament a finançament participatiu, estan obertes també a persones que ja hagin engegat el seu projecte.

La primera càpsula, el 3 de març, serà ‘La cooperativa, un model pel nostre projecte?’. La segona, ‘Com funciona una cooperativa?’ es desenvoluparà el 5 de març i la seguirà, el 10 de març, ‘La gestió col·lectiva’. El 12 de març es farà una taula rodona sobre ‘Experiències cooperatives’, el dia 17 hi haurà un ‘Taller de Crowfunding bàsic’ i, finalment, el 18 de març un ‘Taller de Comunicació’. Totes les sessions es faran de 15:30 a 18:30h al Consell Comarcal de l’Anoia, a la plaça Sant Miquel 5, d’Igualada. 

L’activitat és gratuïta amb inscripció prèvia a través d’aquest formulari. Les inscripcions es poden fer a tot el curs o es poden escollir individualment les sessions que més interessin. 

Last modified: 27 de febrer de 2020