Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal beca 455 alumnes amb ajuts per al material escolar

1 d'octubre de 2019

La direcció dels 39 centres en què estudien s'encarregaran de la gestió i la tramitació

El Consell Comarcal de l'Anoia concedeix un any més ajuts per al finançament de les quotes de material escolar d’algunes famílies de la comarca per a garantir la igualtat d’oportunitats dels infants. Aquest curs se'n beneficiaran 455 alumnes de 39 centres de primària i secundària de la comarca. La direcció dels centres en què estudien aquests alumnes becats s'ha d'encarregar de gestionar l'aportació i de tramitar-ne la documentació corresponent.

La consellera d’Acció Social, Sandra Fernández, explica que “des del Consell Comarcal fem un esforç per ajudar a les famílies amb dificultats econòmiques a garantir que els seus fills tinguin els recursos necessaris de material escolar per a poder anar a l’escola. D’aquesta manera, poden fer les classes en igualtat de condicions respecte els seus companys i companyes i evitar diferències dins les aules en aquest àmbit”.

L'ens comarcal destina a aquestes ajudes per al material escolar part de la partida que rep de la Generalitat de Catalunya a través del Contracte Programa de serveis socials.  El present conveni té vigència durant aquest 2019 i es pot prorrogar fins el 2020.

Last modified: 1 d'octubre de 2019