Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Bona acollida del seminari gratuït ‘Vendre bé, vendre millor’ del Consell Comarcal

1 d'octubre de 2019

Els participants han conegut la venda com a procés i estratègies pràctiques

El seminari gratuït 'Vendre bé, vendre millor', organitzat dins del projecte Anoia Activa, coliderat pel Consell Comarcal de l'Anoia i l'Ajuntament d'Igualada, i amb la subvenció de la Diputació de Barcelona i del Servei d'Ocupació de Catalunya, ha finalitzat aquest 27 de setembre.

L'objectiu de la formació ha estat reflexionar sobre què s'està fent bé, què es pot millorar i què es pot implantar per aconseguir millors resultats en les vendes i en la satisfacció final dels clients. El seminari, que ha tingut molt bona acollida, ha permès als participants entendre la venda com un procés, coneixent-ne les fases i les estratègies d’aplicació pràctica immediata més importants en cadascuna d’elles.

Aquest mes d'octubre Anoia Activa oferirà un nou seminari, 'Organitza’t amb eficàcia, tècniques de gestió i planificació del temps'. Els assistents aprendran a gestionar eficientment l'agenda mitjançant diferents tècniques i metodologies que permeten optimitzar el temps i millorar considerablement la productivitat personal i professional. Aquest seminari l'impartirà la Consultora Avenç Assessors i tindrà lloc els dies 17 i 24 d’octubre de les 16 a les 19 h. Les inscripcions es poden fer per correu electrònic escrivint a l’adreça info@anoiaproject.cat o trucant al 93 808 49 89.

Aquestes formacions estan situades dins del marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya i el Servei Públic d'Ocupació estatal, del Ministeri de Treball, Migracions i Seguritat Social.

Last modified: 1 d'octubre de 2019