Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal busca la complicitat de la Diputació per millorar l’Escola de Dansa

15 de juny de 2016

El Teatre Municipal de l’Ateneu va acollir diumenge el festival de fi de curs de l’Escola de Dansa del Consell Comarcal. Un  espectacle que va comptar amb una bona afluència de públic i que va portar a escena més d’una vuitantena d’alumnes d’arreu de la comarca. El Conseller de Cultura del Consell Comarcal, Jordi Barón, ha fet una valoració molt positiva de la tasca que es porta a terme des de l’Escola de Dansa.

Així, Jordi Barón manifesta que un dels principals projectes de l’àrea és precisament l’Escola de Dansa que malgrat travessar un moment complicat des del punt de vista econòmic s’està treballant per trobar les aportacions necessàries i garantir, millorar i acostar el servei a la ciutadania. En aquest sentit, des del Consell s’ha demanat a la Diputació de Barcelona que elabori un estudi de viabilitat i sostenibilitat econòmica que ajudi a traçar un full de ruta.

L’Escola de Dansa del Consell Comarcal és la única escola pública de dansa de la comarca i la única de tot Catalunya que està gestionada per un Consell Comarcal. Per a Jordi Barón és important seguir apostant i mantenint aquest tipus de servei que paradoxalment, afirma el conseller, en temps de crisi té una major incidència i el fa accessible a totes les famílies però sobretot a les més vulnerables.

A l’Escola s’hi pot cursar iniciació a la dansa, dansa clàssica, creativa, danses urbanes com el hip hop i treball físic i postural. Per a més informació es pot fer directament a l’Escola de Dansa, al carrer Sant Carles 83, d’Igualada o per telèfon, al 938045050.

Last modified: 5 de febrer de 2018