Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

La Comissió de Vellesa de l’Anoia coneix el centre de dia Montserrat

14 de juny de 2016

En l’última reunió semestral del grup de professionals que conformen la Comissió de Vellesa de la nostra comarca van conèixer el recurs diürn “Centre de dia Montserrat”.
Coincidint amb la recent inauguració de l’espai del Centre de Dia Montserrat la comissió de Vellesa de l’Anoia, va veure la necessitat de conèixer aquest nou recurs ubicat al barri Montserrat d’Igualada.

La comissió de Vellesa de l’Anoia, creada fa anys, la forma treballadores socials de l’Oficina d’Afers Socials i Famílies, l’Institut Català de la Salut (ICS), l’ Hospital d’Igualada, la Fundació Sanitària Sant Josep, l’ Hospital de Dia Sant Jordi, el Centre de Dia Pare Vilaseca, la Residència Pare Vilaseca, el Servei d’Atenció Domiciliària del CSSI, Creu Roja Anoia, Càritas Arxiprestal Anoia - Segarra, l’ Ajuntament d’Igualada i el Consell Comarcal de l’Anoia.

L’objectiu és compartir un espai d’intercanvi d’informació entre les diferents entitats i posar en comú els diferents projectes, serveis i ajuts tècnics, que les entitats duen a terme. En són un exemple programes com: “Acompanya un avi” del CSSI, el localitzador “SIMAP” de Creu Roja, la cursa “Alzheimer race” de l’Hospital de dia Sant Jordi, la campanya “Tracta’m bé” del Consell Comarcal de l’Anoia i l’Ajuntament d’Igualada, etc.

Aquesta trobada tècnica també permet reflexionar sobre les necessitats de les persones grans que es detecten en el territori proposant noves accions per satisfer-les.
S’agraeix l’aposta que fa totes les entitats en poder realitzar un treball coordinat que dóna sentit al treball social a l’Anoia.

Last modified: 5 de febrer de 2018