Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal convoca tres sessions participatives per conèixer com és i com es vol que sigui l’envelliment a l’Anoia

25 de gener de 2022

Les inscripcions per participar en qualsevol de les tres sessions previstes a Vilanova del Camí, Calaf i Piera ja estan obertes

El Consell Comarcal de l'Anoia, amb la col·laboració de l'empresa El Risell, organitza tres sessions participatives amb l’objectiu de realitzar una diagnosi sobre la vellesa a la comarca. Aquesta diagnosi, quantitativa i qualitativa, permetrà veure el present i dibuixar futures polítiques socials d'envelliment, base important per als ens locals a l’hora de fer front als reptes que es presenten.

Amb aquesta voluntat de recollir tot el coneixement, opinions i propostes, l’ens comarcal convida les persones grans a participar en una de les tres sessions que s’organitzen de forma descentralitzada a tot al territori per facilitar la participació. Les trobades es faran a Vilanova del Camí, el 7 de febrer de 16:30 a 18:30h; a Calaf, el dia 8 de febrer de 10:30 a 12:30h, i a Piera, el divendres 11 de febrer, també de 10:30 a 12:30h.

Aquestes sessions estan adreçades i obertes a professionals i tècnics que treballen en algun moment per les persones grans: serveis socials bàsics i especialitzats, dinamització de les persones grans, professionals d’habitatge o la salut, així com càrrecs electes.

L’aforament és limitat per garantir les mesures de salut i seguretat i, per aquest motiu, cal que les persones que hi vulguin participar s’inscriguin omplint el formulari que trobaran a l’enllaç www.bit.ly/sessioenvellimentAnoia2022. Una vegada rebuda la inscripció, l’organització notificarà el lloc on se celebrarà la trobada.

Last modified: 25 de gener de 2022