Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal culmina el curs de formació de carretoner a 15 demandants d’ocupació per a poder treballar a la indústria

10 de desembre de 2019

El curs l’ha impulsat el Consell Comarcal, dins del projecte Anoia Activa subvencionat pel SOC, i ha constat de prop de 200 hores formació 

Els quinze participants inscrits a la formació Preparació de comandes i manipulació de càrregues amb carretó han finalitzat la formació i han rebut el diploma acreditatiu per part del Consell Comarcal.

L’acte va comptar amb la presència del vicepresident primer de Promoció Econòmica i Infraestructures del Consell Comarcal de l’Anoia, Jordi Cuadras, que els va lliurar els diplomes i carnets que acrediten haver finalitzat la preparació i haver adquirit els coneixements necessaris. Cuadras els va felicitar per aquest assoliment i va reiterar “el compromís del Consell Comarcal a l’hora d’acompanyar aquelles persones que presenten més dificultats d’inserció laboral perquè puguin desenvolupar les aptituds necessàries per adaptar-se a les condicions del mercat actual. D’acord amb altres administracions, des del Consell fem una aposta per a oferir formació en aquells àmbits on hi ha demanda d’ocupació per part de les empreses. El nostre objectiu és exercir de nexe d’unió entre les persones que es troben en situació d’atur i les empreses que tenen ofertes laborals”.

Aquesta formació ha estat promoguda pel Consell Comarcal de l’Anoia dins del projecte Anoia Activa, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc dels Programes de Suport al Desenvolupament Local. La formació es va iniciar el 23 de setembre al Campus Motor Anoia i va continuar, des del 30 de setembre i fins a finalitzar, el 15 de novembre, al Centre Tecnològic Comunitari de Masquefa, on també es van dur a terme les sessions pràctiques de maneig del carretó.

La formació ha constat de 20 hores de formació transversal en prevenció de riscos laborals, tècniques de recerca de feina, igualtat d’oportunitats i sensibilització mediambiental i també de 170 hores de formació tècnica distribuïda en cinc unitats didàctiques: Procediments per la Preparació de Comandes, Sistemes i Equips per la Preparació de Comandes, Envasos i Embalatges, Manipulació de Carretó i Manipulació d’Aliments.

Last modified: 10 de desembre de 2019