Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia inicia les Juntes de Govern itinerants – Montmaneu acull la primera reunió

20 d'octubre de 2015

Amb la voluntat de conèixer la realitat de la comarca i les necessitats dels municipis i la seva gent, la Junta de Govern del Consell Comarcal ha iniciat les seves reunions itinerants per apropar l'ens als consistoris anoiencs.

Aquest passat dilluns es va celebrar la primera d’aquestes reunions itinerants al municipi de Montmaneu. Així, a l’arribada, el president, vicepresidents i consellers es van reunir amb l’alcalde, Àngel Farré i regidors de Montmaneu per conèixer la situació actual del municipi. La trobada va servir d’una banda per conèixer les necessitats, problemàtiques, projectes, ..., del consistori i de l’altra, exposar i oferir aquells serveis, col·laboració i suport que es pot donar des de la institució comarcal. Seguidament, i al mateix ajuntament, va tenir lloc la Junta de Govern per tractar els temes propis de l’ens comarcal.

El president del Consell Comarcal de l’Anoia, Xavier Boquete explica que l’objectiu d’aquestes trobades no és altre que “ser més propers per estar al costat dels municipis i servir als ciutadans, l’autèntica raó de ser d’aquest Consell Comarcal”

La Junta de Govern està formada per el president, Xavier Boquete, els vicepresidents, David Alquézar Claramunt (Vicepresident Primer), Marcel·lí Martorell i Font (Vicepresident Segon), Xavier Perez i Forné (Vicepresident Tercer), Santi Broch i Miquel (Vicepresident Quart), Maria Sayavera i Seuba (Vicepresident Cinquè), i els consellers Jaume Riba i Bayo i Joan Serra i Muset.

Last modified: 5 de febrer de 2018