Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal promociona “Anoia, Terra de Castells” amb un castell-laberint per a nens al festival Esport i Natura

14 d'octubre de 2015

El Consell Comarcal de l’Anoia va participar el passat cap de setmana en el festival Esport i Natura amb una activitat per a nens ambientada en un castell gegant fet amb bales de palla, un laberint on els nens i nenes havien de trobar la sortida. La prova va ser tot un èxit de participació, ja que milers d’infants van trobar en aquest espai un lloc on divertir-se alhora que aprenien sobre el patrimoni de la comarca.

Així, l’ens comarcal aprofitava la trobada amb milers d’aficionats a l’esport i la natura, per donar a conèixer la “Anoia, Terra de Castells”, la marca que el Consell Comarcal ha creat dins d’Anoia Turisme per tal de donar a conèixer aquesta part del patrimoni arquitectònic de castells i torres del qual disposa la comarca, un dels majors atractius del nostre territori.

L’objectiu de la marca “Anoia, terra de castells”, és poder utilitzar aquestes construccions com a vehicle de promoció del territori i de viatge en la història, a més de poder-los fer servir com un identificador singular del paisatge de la comarca.

El Consell Comarcal promociona “Anoia, Terra de Castells” amb un castell-laberint per a nens al festival Esport i NaturaEn aquest sentit, l’ens comarcal ha realitzat i segueix realitzant diferents accions, entre elles, una de les més significatives i que actualment s’està treballant és l’elaboració d’una aplicació per a dispositius mòbils que ha de permetre que l’usuari programi la seva visita a mida. L’App s’estructurarà en la creació de tres grans rutes històriques que acompanyaran a tots les turistes durant la seva visita. A més, “Anoia, terra de castells” ja disposa d’un mapa on s’identifiquen els punts on hi ha castells, torres, pobles fortificats, cases fortificades i altres i també d’una guia amb una selecció de 25 torres i castells. La publicació es pot trobar a tots els punts d’informació turística de la comarca i a les oficines del Consell Comarcal.

Last modified: 5 de febrer de 2018