Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia presenta als ajuntaments els serveis de Benestar Social

14 d'octubre de 2015

El passat 6 d’octubre, el Departament de Benestar Social i Atenció a la ciutadania del Consell Comarcal de l’Anoia va convocar als regidors i regidores de serveis socials dels municipis de la comarca menors de 1.000 habitants per dur a terme la reunió anual de coordinació.

A la sessió, dirigida per les responsables de les diferents àrees del departament i pel conseller de serveis socials de la corporació Ramon Bacardit, hi van assistir més d’una dotzena de càrrecs electes dels municipis més petits de la comarca. Bacardit, va presentar la reunió i va defensar la raó de ser del Consell Comarcal “servir als ciutadans i estar al costat dels municipis, especialment dels pobles més petits”.

La reunió tenia com finalitat presentar els nous serveis que s’ofereixen des del Departament i alhora conèixer les demandes i necessitats de cada municipi.

A més, es van tractar d’altres temes d’interès com la presentació de la campanya “Tracta’m bé” de prevenció de maltractaments a la gent gran, l’EAVA, el nou equip d’atenció a la vellesa de l’Anoia, la creació de l’espai de trobada familiar, l’estudi sobre la millora de la cobertura alimentària a la comarca  o la implementació del decret d’acollida per a persones immigrades.

Last modified: 5 de febrer de 2018