Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia acull 4 joves en pràctiques

13 d'abril de 2021

Al llarg d'aquest primer semestre del 2021, el Consell Comarcal ha incorporat 4 joves en pràctiques per tal de millorar l'adquisició de les seves aptituds en el marc de la seva formació.

Els i les joves pertanyen a diferents programes formatius. Així, gràcies a un conveni amb l'Escola Pia, dos nois realitzen les pràctiques al departament d'informàtica del Consell Comarcal duent a terme tasques de suport al departament, reparació d'ordinadors, inventari de la xarxa, entre altres. El seu contracte és de 3 mesos.

També, el departament de Joventut compta amb una jove en pràctiques. En aquest cas és en el marc del programa de garantia juvenil, una iniciativa del SOC subvencionada pel Fons Social Europeu, que té per objectiu incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació. El contracte de treball és per un període de 6 mesos a jornada completa fent tasques de suport al departament de joventut.

I finalment l'àrea de secretaria, a través d'un conveni amb la UPF (Universitat Pompeu Fabra) també ha incorporat, per un període de 4 mesos, un jove per executar tasques de gestió del portal de transparència.

Possibilitar als joves l'exercici pràctic dels coneixements adquirits en la seva formació reglada per tenir després un certificat o experiència que els ajudi a treballar en l’àmbit propi dels estudis que han realitzat és un dels objectius, pel que des del Consell Comarcal, s’estableix col·laboració amb les diferents administracions i entitats per dur a terme aquests programes de contractació en pràctiques.

Last modified: 13 d'abril de 2021