Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia acull el dimarts, 25 de febrer, l’Assemblea General del Consell de la Gent Gran

20 de febrer de 2020

Els assistents podran participar, a més, en l'Acte Post Congressual derivat del 8è Congrés Nacional de la Gent Gran de Catalunya i ajudar a dissenyar el pla d'actuació per als propers quatre anys en matèria de vellesa

El proper dimarts, 25 de febrer a les 17:30h, el Consell Comarcal de l’Anoia ─Pl. Sant Miquel 5 d’Igualada─ acollirà l'Assemblea General del Consell de la Gent Gran de l'Anoia. En aquesta convocatòria, com a punts més destacats, es presentarà la memòria d’activitats corresponent a l’any 2019 i s’exposarà el pla de treball per a l’any 2020. Es comptarà amb la presència del president del Consell Comarcal, Xavier Boquete, i de la consellera d’Acció Social, Sandra Fernández.

Coincidint amb aquesta convocatòria, a més, se celebrarà també l'Acte Post Congressual derivat del 8è Congrés Nacional de la Gent Gran de Catalunya, un dels primers actes d’aquestes característiques que es desenvoluparà al conjunt del territori. Els assistents podran participar en el disseny del pla d'actuació per als propers quatre anys en matèria de vellesa, basant-se en les polítiques d'envelliment actiu que es va acordar prioritzar en aquest congrés, celebrat el passat mes d’octubre.

L’assistència a aquesta convocatòria suposarà una oportunitat excel·lent per les persones grans que hi assisteixin i pels representants de les institucions públiques per reflexionar i treballar com es poden desenvolupar aquestes polítiques d'envelliment actiu des del món local. Aquest acte començarà una hora abans de l’Assemblea General, a les 16:30h.

Last modified: 20 de febrer de 2020