Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Ple del Consell Comarcal aprova diferents acords socials

30 d'octubre de 2019

L’ens comarcal ha donat llum verda a diferents acords de suport a infants i joves, concessió d’ajuts d’urgència i menjador escolar

El Consell Comarcal de l’Anoia ha celebrat aquest dimarts, 29 d’octubre, el ple municipal corresponent al mes en qüestió. En el marc d’aquesta sessió, l’ens comarcal ha donat llum verda a diferents convenis i acords, de l’àmbit social i de suport a les persones, amb ajuntaments i entitats del territori.

D’una banda, s’ha aprovat el conveni amb Creu Roja Anoia per impulsar el nou Espai de Trobada Familiar, un recurs per a facilitar la relació entre pares i infants en situacions de divorci o separació. Creu Roja adequarà un local a Igualada i el Consell, de la seva banda, farà una aportació de prop de 30.000 euros al projecte.

També han rebut el vist-i-plau del plenari els convenis amb els Ajuntaments de Santa Margarida de Montbui, Vilanova del Camí i Masquefa per a la prestació de serveis d’intervenció socioeducativa per infants i adolescents als seus Centres Oberts. 

I, a més, també s’han aprovat els convenis amb la Parròquia Santa Maria de Piera i amb l’Escola Àuria. En el primer cas, l’acord estableix els mecanismes de gestió i concessió dels ajuts d’urgència social als municipis anoiencs i, mitjançant el segon, el Consell Comarcal contribueix a subvencionar el servei menjador d’aquesta escola. 

Altres acords del plenari

El ple del Consell Comarcal també ha aprovat altres mesures i acords, com ara tres modificacions puntuals que afecten els contractes de transport escolar, una addenda al contracte programa amb l’Institut Català de les Dones, una addenda al contracte programa amb el departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, dues modificacions de caire intern referents a la relació de llocs de treball i al Reglament Orgànic Comarcal i les ordenances fiscals per l’exercici 2020. 

Last modified: 30 d'octubre de 2019