Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal convoca la 1a Trobada de la Comissió de joves LGTBIQ+ a l’Anoia

29 d'octubre de 2019

La Taula Comarcal de Professionals de Joventut de la comarca coordinada pel Departament de Joventut del Consell Comarcal de l’Anoia, convoca pel dijous 21 de novembre a les 6 de la tarda una primera trobada de la Comissió LGTBIQ+ Jove de l’Anoia. 

La comissió és oberta a qualsevol jove d’entre 12 i 35 anys, sigui quina sigui la seva orientació sexual o identitat de gènere, amb l’objectiu de treballar envers els drets de les persones del col·lectiu LGTBIQ+.

L’objectiu és constituir un grup de treball sòlid per fer front a les necessitats d’aquest col·lectiu i comptar amb la participació de les persones joves interessades per tal que el treball que es dugui a terme, no sols contempli la mirada professional i doni veu a un col·lectiu que històricament ha estat silenciat. 

Aquesta, és una necessitat que ha anat sortint en els espais de coordinació comarcal dels serveis de joventut on, entre d'altres, s'ha detectat que hi ha una manca d'entitats o espais de trobada per abordar les necessitats del col·lectiu a nivell local i comarcal, fent-se palès, que moltes d'aquestes persones joves sovint marxen a grans ciutats per organitzar-se, buscar la seva identitat i participar en activitats del col·lectiu.

Així, la comissió vol generar un espai de trobada entre joves interessats/des amb la voluntat de crear projectes i línies d’acció per fer front a aquesta necessitat.

Per inscriure’s cal accedir al formulari que trobareu a l’enllaç www.bit.ly/lgtbiqanoia i en cas de més informació o dubtes podeu contactar al correu joveslgtbiq@anoia.cat

Last modified: 29 d'octubre de 2019