Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia col·labora amb la iniciativa ‘Litografies Solidàries’, a benefici de La Marató de TV3

16 de novembre de 2020

Aquesta obra artística va ser creada per una metgessa de l’Anoia en plena crisi del coronavirus i transmet les emocions viscudes pels professionals de l’Atenció Primària

El Consell Comarcal de l’Anoia col·labora amb la iniciativa ‘Litografies Solidàries’, a benefici de La Marató de TV3, que enguany es dedica a la COVID-19. 

Aquesta obra artística va ser creada per una metgessa de l’Anoia en plena crisi del coronavirus i transmet les emocions viscudes pels professionals de l’Atenció Primària. Es poden adquirir al preu de 10 euros i tots els beneficis es destinaran íntegrament a La Marató. Les persones interessades poden fer la sol·licitud a https://forms.gle/MjQh6Y6NeQWLiFkLA.

El Consell ha adquirit un total de 34 obres, una per la pròpia institució i una per cadascun dels municipis del territori. La passada setmana, el president de l’ens, Xavier Boquete, i la consellera de Salut Pública, Rosa M. Garcia, van rebre les impulsores de la iniciativa i els van traslladar l’agraïment en nom del Consell Comarcal de l’Anoia.

Last modified: 16 de novembre de 2020