Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia distribueix telèfons mòbils per a facilitar la connectivitat a infants de famílies vulnerables

27 d'abril de 2020

Aquests dispositius permetran la connectivitat a nens i nenes de 6è de Primària i ESO de famílies amb pocs recursos, que ara mateix no tenien cap alternativa

El Consell Comarcal de l’Anoia ha iniciat la distribució de telèfons mòbils per les famílies amb pocs recursos que no poden oferir als seus infants alternatives de connectivitat per a usos educatius o de socialització.

Un cop rebuts els dispositius provinents d'una donació particular, l’ens comarcal ha adquirit les targetes SIM perquè puguin tenir connectivitat i, des del departament d’Acció Social, se’n farà la distribució entre infants de la comarca. Ara mateix es prioritzen els nens i nenes que actualment cursen 6è de Primària i ESO, però es té la voluntat d’arribar properament a més infants.

Des del Consell Comarcal s’agraeix la solidaritat que ha fet possible aquesta acció de suport a les famílies més vulnerables, del tot indispensable en l’actual situació de confinament per a garantir el seguiment del curs escolar.

Last modified: 27 d'abril de 2020