Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia edita un vídeo, adreçat a les persones grans, amb recomanacions al voltant del confinament

28 d'abril de 2020

L'Equip d'Atenció a la Vellesa de l'Anoia (EAVA) ha plantejat un seguit de situacions reals en què les persones grans es poden trobar en l’actualitat

El Consell Comarcal de l’Anoia ha publicat, aquest mes d’abril, un vídeo que recull recomanacions adreçades a les persones grans, al voltant de la pandèmia per COVID-19 i l’estat d’alarma.

L'Equip d'Atenció a la Vellesa de l'Anoia (EAVA) ha plantejat un seguit de situacions reals en què les persones grans es poden trobar en aquests moments i, amb la finalitat de poder-les gestionar de la millor manera possible, es proposen actituds positives.

Els missatges que s’hi donen destaquen la importància de socialitzar-se i fugir de l’aïllament i la soledat; evitar la sobreinformació i triar només la informació veritablement útil; estar atents a possibles casos d’abús o maltractament a altres persones grans; evitar els conflictes de convivència a la llar; extremar les precaucions davant les visites o les trucades de persones desconegudes; i saber com canalitzar les emocions i el dol davant la pèrdua dels éssers estimats. Tots aquests casos s’emmarquen sota el lema #LaMevaActitud.

Diferents membres del Consell de la Gent Gran de l'Anoia, des de les seves respectives llars, han estat els encarregats de protagonitzar aquest vídeo, que es pot veure al canal de Youtube ‘Gent Gran Anoia’.

Last modified: 28 d'abril de 2020