Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia forma 10 nous especialistes en vehicles connectats

29 de juny de 2021

El programa ofereix la possibilitat d’obtenir el títol d’expert/especialista per la Universitat de Lleida

El Consell Comarcal de l’Anoia i l’Ajuntament de Martorell, amb Accelera Martorell, en col·laboració amb el Clúster de la Indústria de l'Automoció de Catalunya (CIAC) i la Universitat de Lleida (UdL), han impulsat la tercera edició del programa Primer de Preacceleració, sota el títol Automotive Startup Pre-accelarator Program. El programa identifica reptes del sector i capacitat per emprendre. Dels 10 especialistes que han acabat el curs, ja han sorgit 7 idees de negoci relacionades amb el vehicle connectat i la mobilitat del futur.

El vicepresident primer del Consell, Jordi Cuadras, explica que “l’objectiu d’aquesta formació és fomentar l’emprenedoria d’alta especialització territorial, en aquest cas coordinar i fer créixer l’alta especialització del vehicle connectat al territori, i està emmarcat dins de la iniciativa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya. El vehicle connectat és el vehicle del futur i amb aquesta formació ens estem avançant, com a territori, a l’hora de preparar professionals per a fer front aquest repte del món de l’automòbil”.

D’octubre a febrer, el programa formatiu especialitzat Connected Car Living Lab del Consell Comarcal de l’Anoia ha ofert 100 hores de formació en línia –70 hores formació tecnològica especialitzada i 30 hores formació empresarial– i tutories amb mentors, amb experts d’empreses i institucions com SEAT, FICOSA, i2CAT, Cellnex, Institut Europeu de Disseny, Universitat de Lleida i Geomotion Games. El curs permet obtenir el títol d’expert universitari amb 15 crèdits homologats, que reconeix i expedeix la Universitat de Lleida.

El programa de pre-acceleració Connected Car Living Lab el subvencionen Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Consell Comarcal de l’Anoia. Aquesta tercera edició ha estat en modalitat 100% en línia per facilitar el seguiment del curs de manera virtual arran de les restriccions derivades de la pandèmia de Covid-19.

Last modified: 29 de juny de 2021