Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia i Canal Taronja Anoia emetran dues sessions setmanals de gimnàstica, especialment adreçades a les persones grans

4 de maig de 2020

Seran sessions d’una hora conduïdes per professionals de la comarca: 30 minuts de gimnàstica suau i 30 minuts d’exercicis de major intensitat

El Consell Comarcal de l’Anoia i Canal Taronja Anoia oferiran, a partir d’aquesta mateixa setmana, dues sessions setmanals de gimnàstica televisada, amb exercicis assequibles per tothom, però pensats molt especialment per a facilitar l’activitat física de les persones grans durant el confinament. La iniciativa compta també amb el suport de diferents ajuntaments de la comarca de l’Anoia.

Les emissions arrencaran aquest 5 de maig i s’emetran sessions d’una hora de durada que es podran seguir en obert, els dimarts i els dijous d’11 a 12h, a través de Canal Taronja. 30 minuts seran de gimnàstica suau i els altres 30 minuts es dedicaran a exercicis de major intensitat. Els conductors de les activitats seran professionals anoiencs de l’esport i la preparació física.

La voluntat és emetre aquestes sessions ara, mentre duri l’estat d’alarma, però també en els mesos posteriors, ja que es preveu que moltes activitats esportives presencials quedaran posposades.

Last modified: 4 de maig de 2020