Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Finalitza el curs de coneixement de la societat catalana en línia al centre d’acollida Castell de Fang.

6 de maig de 2020

Aquest dilluns 4 de maig el Servei de primera acollida del Consell Comarcal de l’Anoia  ha dut a terme la darrera sessió en línia del curs d’acollida sobre coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic.

La formació s’ha adreçat a una desena de joves migrats sols que resideixen al centre d’acollida Castell de Fang, ubicat al municipi de Piera. Aquesta actuació forma part de  les accions formatives que s’ofereixen a les persones immigrades nouvingudes a la comarca en el marc de la Llei d’Acollida.

La sessió s’ha realitzat amb la col·laboració de l’equip de professionals del Centre d’Acollida Castell de Fang, el dinamitzador cívic del Consell Comarcal, així com de l’Ajuntament de Piera, qui ha cedit part del material necessari per poder impartir la formació.

Els joves s’han mostrat atents i han aprofitat per resoldre dubtes en relació als continguts impartits per la tècnica d’acollida. L’objectiu del curs ha estat contribuir a la millora de la seva autonomia, a una major comprensió de la societat en la que viuen i a l’exercici d’ una ciutadania activa i responsable.

Last modified: 6 de maig de 2020