Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia i els ajuntaments del Bruc, Copons, La Llacuna i Sant Martí de Tous proposen una nova ‘Experiència Artesana’

8 de novembre de 2022

Durant el mes de novembre es proposen un seguit d’iniciatives per acostar l’artesania al gran públic i potenciar el talent dels professionals d’aquest àmbit

El Consell Comarcal de l’Anoia i els ajuntaments del Bruc, Copons, La Llacuna i Sant Martí de Tous es tornen a unir aquest mes de novembre per impulsar Experiència Artesana, la iniciativa que vol acostar l'artesania a la ciutadania i impulsar el talent i la capacitat creativa de la comunitat artesana a la comarca.

El divendres, 18 de novembre, a les 19h, l’Ajuntament del Bruc acollirà “L’artesania i l’espai interior”. Un diàleg entre professionals, adreçat al públic en general, sobre el paper que juga l’artesania en el disseny d’espais interiors. En acabar hi haurà exposició d’objectes artesans i degustació.

El dilluns, 21 de novembre, a partir de les 10h i al Local de Dalt de la Piscina de La Llacuna, tindrà lloc “Cistelleria. Cistell de costelles”. Adreçat a artesans, dissenyadors i qualsevol que tingui interès per aquesta tècnica manual, s’hi ensenyarà a confeccionar un cistell de costelles amb vímet de diferents varietats i colors.

El dijous, 24 de novembre, l’Ajuntament de Copons serà l’escenari de la proposta “Ven amb emoció i naturalitat aquest Nadal”. Un workshop pràctic amb tècniques de storytelling i copywriting per aprendre a crear continguts adients per la campanya nadalenca.

Finalment el diumenge, 27 de novembre, el Cinema de Tous rebrà “L’artesania al cinema”, amb la projecció de diferents documentals de la 4a Mostra Internacional d’Audiovisuals d’Artesania i un vermut final per totes les persones assistents.

A més, els dies 18, 19, 20, 26 i 27 de novembre hi haurà tallers oberts. Les persones interessades a participar-hi, tant en l’experiència artesana com en els tallers oberts, poden trobar el detall de la programació i fer les inscripcions al web anoia.cat

Emmarcada dins del projecte Anoia en Transició, l’objectiu principal d’aquesta iniciativa és apropar la cultura artesana, tant als artesans de la comarca que tenen una relació més professional amb aquest àmbit, com al públic local perquè la pugui percebre des d’una manera més àmplia i des d’un vessant més lúdic o vivencial. Experiència Artesana compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya.

Last modified: 8 de novembre de 2022