Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia proposa l’exposició fotogràfica ‘Al-Karama: imatges per la dignitat’, a partir del 24 de novembre al Museu de la Pell 

8 de novembre de 2022

La mostra recull moments i experiències d’un projecte de coneixement de l’entorn i formació per joves dut a terme a Piera l’any 2021

El Consell Comarcal de l’Anoia, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Piera, el Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia i la Diputació de Barcelona, organitza l’exposició Al-Karama: imatges per la dignitat. El passat mes de maig, la mostra ja es va poder veure a Piera i ara es podrà visitar, a partir del proper 24 de novembre, al Museu de la Pell.

Es tracta d’una mostra fotogràfica que testimonia els moments i les experiències viscudes en un projecte de coneixement de l’entorn i formació en gestió forestal que es va dur a terme l’any 2021 amb joves de Piera i amb joves migrats sols arribats al municipi.

Al llarg de dos caps de setmana d'activitats conjuntes, es van fer dues sortides de coneixement de l’entorn i un curs d'ús i manteniment de la desbrossadora. I, durant aquestes activitats, els joves van estar acompanyats per un fotògraf, Javi Cantero, que va captar el vessant més humà de l’experiència i que ara es pot apreciar en aquesta exposició.

L’objectiu de la iniciativa és sensibilitzar al voltant l’esforç que fan els joves migrats sols per a aprendre l’idioma, formar-se i guanyar-se un lloc dins la societat d’acollida. Una fita que la majoria dels joves migrats assoleix poc després de fer 18 anys. 

La inauguració de l’exposició tindrà lloc el dijous, 24 de novembre, a les 19h, a l’Espai Cub del Museu de la Pell d’Igualada. 

Last modified: 17 de novembre de 2022