Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia i l’Ajuntament d’Igualada ofereixen acompanyament a l’hora de tramitar beques per estudis postobligatoris

13 de setembre de 2022

A partir del 15 de setembre s’obre el període de modificació de dades per les beques per cursar estudis postobligatoris i també el termini de sol·licitud de la Beca Equitat

El departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada i l’Oficina Jove del Consell Comarcal de l’Anoia, s’ajunten novament per oferir el servei d’acompanyament en la modificació de dades de la Beca General del Ministeri d'Educació i Formació Professional per Estudis Postobligatoris i resoldre els dubtes que puguin sorgir.

El període de modificació de dades anirà del 15 de setembre al 3 d’octubre i les dades que es poden modificar són acadèmiques, de residència o relatives al compte corrent bancari. Aquest tràmit es fa on-line, accedint directament al web del ministeri però, si una persona jove necessita suport per fer aquest tràmit, les dues institucions ofereixen un servei d’acompanyament presencial, durant el mes de setembre, on s’habilitarà un espai amb ordinadors per tal que els i les estudiants puguin fer la modificació de dades acompanyats per professionals.

El servei es realitzarà a l’equipament juvenil Cal Badia d’Igualada els dimarts, 20 i 27 de setembre, de 16 a 19h, i els dijous, 22 i 29 de setembre, també de 16 a 19h.

A més, també s’ofereix suport per sol·licitar la Beca Equitat. El termini de presentació d’aquesta beca serà del 15 de setembre al 31 d’octubre i la poden demanar persones que cursin estudis universitaris oficials de grau o de màster habilitant en una de les universitats públiques de Catalunya, a la UOC o algun dels tres centres adscrits que hi participen. Per fer aquest tràmit és necessari que l’estudiant disposi d’idCat Mòbil i es fa a través de la web de l’AGAUR.

Per gaudir d’aquest servei d’acompanyament, cal demanar cita prèvia. Les persones interessades poden contactar directament amb l’Equipament Juvenil Cal Badia al 690 79 35 68 o amb l’Oficina Jove de l’Anoia al 679 96 46 69.

Last modified: 13 de setembre de 2022