Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Arrenca el primer Festival de Paisatges Barcelona per descobrir la natura i la gastronomia de l’Anoia, el Bages, el Moianès i Osona

12 de setembre de 2022

La cita tindrà lloc tots els caps de setmana del 17 de setembre al 9 d’octubre i oferirà propostes guiades per empreses locals que permetran descobrir els paisatges de tardor del territori

Aquest any 2022 se celebra la primera edició del Festival de Paisatges Barcelona, una proposta d’activitats per a tots els públics a les comarques de l’Anoia, el Bages, el Moianès i Osona. La cita tindrà lloc tots els caps de setmana del 17 de setembre al 9 d’octubre i oferirà propostes guiades per empreses locals, que permetran descobrir els paisatges de tardor de les comarques que integren la marca turística de Paisatges Barcelona. 

A peu, amb bicicleta elèctrica o de muntanya, fent activitats de ioga o amb cavalls, tastos de productes locals i de vins i un llarg etcètera, aquesta oferta pensada per a tots els públics permetrà descobrir un entorn natural i cultural autèntic i pròxim.

En concret, a l’Anoia es proposen activitats com una Ruta Literària per Montserrat, el 18 de setembre sortint des del Bruc; una Caminada Guiada per Les Agulles Montserrat, el 24 de setembre i també des del Bruc; una Descoberta de la Batalla dels Prats de Rei amb e-Bike, l’1 d’octubre sortint de Calaf; o una Passejada a Peu per les Vinyes del Pla de Morei, a La Torre de Claramunt el 9 d’octubre.

El festival està organitzat per la Diputació de Barcelona i els consells comarcals de l’Anoia, el Bages, el Moianès i Osona, amb la participació de setze empreses turístiques d’aquestes comarques.

Tota la informació de les activitats i les reserves es poden trobar al blog Barcelona és Molt Més de la Diputació de Barcelona, blog.barcelonaesmoltmes.cat.

Last modified: 12 de setembre de 2022