Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia obre, el dilluns 3 de maig, el termini de sol·licitud de les beques menjador per al curs 2021-2022

27 d'abril de 2021

Es garanteix la dotació econòmica per a cobrir el 70 o el 100% dels ajuts a tots aquells que compleixin els requisits establerts en les bases

El Consell Comarcal de l’Anoia obrirà dilluns vinent, 3 de maig, la convocatòria de sol·licituds d’ajuts individuals per a la utilització del servei escolar de menjador, destinats a alumnes escolaritzats en centres de segon cicle d’educació infantil, educació primària, secundària de jornada partida, a més d’educació especial de centres públics i concertats de la comarca de l’Anoia. El termini de sol·licitud es tancarà el dia 30 de maig.

Aquestes beques, valorades i atorgades pel Consell Comarcal i sustentades econòmicament pel departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, garanteixen la dotació econòmica per cobrir els ajuts del 70% o bé del 100% en aquelles sol·licituds que compleixin els requisits exigits. Per a la concessió, es tindrà en compte la puntuació general obtinguda atenent la situació socioeconòmica de la unitat familiar i, quan s’escaigui, les situacions particularitzades que pugui acreditar la família, amb l’informe específic dels serveis socials.

Pot sol·licitar-les l’alumnat que estigui matriculat el proper curs 2021-2022 en un centre educatiu de l’Anoia, faci ús del servei de menjador escolar, no li correspongui la gratuïtat i no estigui en acolliment residencial. També cal que tingui la renda màxima familiar anual de l’any 2020 no superi els topalls que s’especifiquen en les bases de la convocatòria, aprovades en la sessió plenària celebrada aquest 27 d’abril.

La vicepresidenta de Serveis a les Persones del Consell Comarcal, Carme Zaragoza, afirma que “les administracions públiques seguim fent un gran esforç, especialment en l’actual context de pandèmia i la crisi social i econòmica que se’n deriva, per a garantir la igualtat en la nostra societat i fer que aquells que més ho necessiten tinguin el suport de les seves institucions més properes”.

La tramitació es farà exclusivament de forma telemàtica a través del web www.anoia.cat i l’ens comarcal habilitarà, per a tothom que ho necessiti, un servei d’acompanyament per a fer aquest tràmit.

Last modified: 28 d'abril de 2021