Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal obre un espai d’assessorament per fer néixer cooperatives a l’Anoia amb el suport de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central

3 de maig de 2021

Serà un punt de referència de l’economia social i solidària a l’Anoia

El Consell Comarcal ha impulsat, conjuntament amb l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, un espai per assessorar el naixement de cooperatives i projectes d’economia social i solidària a l’Anoia. Es tracta d’un espai d’atenció presencial gratuït que s’ofereix cada dijous a la tarda i que serà un punt de referència de l’economia cooperativa i les societats laborals a l’Anoia al servei de les persones emprenedores i les empreses de la comarca.

El vicepresident primer del Consell, Jordi Cuadras recorda que “el cooperativisme és una forma de crear ocupació al territori i de fer-ho amb una vocació marcadament social. De fet, és un dels punts recollits als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible que marca la ONU i que seguim des de la institució. Des del Consell treballem per ser una comarca amb una economia plural i creiem que en la reconversió econòmica de l’Anoia que cal impulsar per afrontar la crisi de la Covid-19, els projectes lligats a l’economia social i solidària poden sorgir amb força i crear ocupació. El punt d’atenció presencial que hem obert és un pas endavant que referma la nostra disposició a posar totes les facilitats per acompanyar cooperatives i projectes en el seu naixement”.

L’espai cooperatiu del Consell ja ha fet dues atencionsde projectes que volen inciar-se a la comarca amb l’assessorament presencial de les tècniques de l’Ateneu Cooperatiu. Tothom que necessiti fer ús d’aquest servei d’assessorament i acompanyament per a la creació i consolidació de projectes cooperatius pot sol·licitar cita prèvia al Consell Comarcal: 93 805 15 85. Els atendran el personal tècnic de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central i del Consell Comarcal de l’Anoia.

Last modified: 3 de maig de 2021