Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia ofereix noves classes de gimnàstica per les persones grans a través de Canal Taronja

11 de gener de 2021

Les noves sessions, d’intensitat suau o moderada, es podran seguir cada dimarts i cada dijous, entre les 11 i les 12h, fins al proper mes de juny

El Consell Comarcal de l’Anoia reprenen, amb l’inici del nou any, el servei de gimnàstica per a persones grans a través de Canal Taronja. Aquesta és una iniciativa que va arrencar la passada primavera, durant el confinament domiciliari provocat per la pandèmia de la Covid-19, i que ha tingut una molt bona acollida. Compta també amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada.

Les classes són d’intensitat suau o moderada i van a càrrec de la professora Isabel Gallego. Gràcies a l’emissió per televisió es poden seguir al propi domicili sense cap dificultat, de vegades ajudant-se d’elements quotidians que tothom pugui trobar a la pròpia llar.

A partir d’aquest dimarts, 12 de gener, i fins al proper 29 de març, s’emetran 4 noves sessions cada setmana. I posteriorment, des del 30 de març fins al 28 de juny, es tornaran a repetir els mateixos programes. Cada dimarts i dijous, doncs, a Canal Taronja Anoia es podrà veure un vídeo de gimnàstica suau entre les 11 i les 11:30h i un segon vídeo de major intensitat entre les 11:30 i les 12h. 

La consellera d’Acció Social, Sandra Fernández, explica que “l’objectiu d’aquesta iniciativa del Consell Comarcal és permetre que les persones grans de la comarca puguin realitzar exercici físic tot evitant la mobilitat davant les restriccions per la Covid-19 i gaudir de dues sessions diferents a la setmana, amb el nivell que considerin més adient, gratuïtament i amb la facilitat i seguretat que suposa no haver de sortir del domicili”.

Last modified: 11 de gener de 2021