Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia oferirà als ajuntaments del territori, l’any 2020, un catàleg amb 120 serveis en diferents àmbits

2 de desembre de 2019

Les àrees de Serveis a les Persones i de Desenvolupament Econòmic i Ocupació són els que oferiran un ventall més ampli

El Consell Comarcal de l’Anoia va aprovar la setmana passada, en el marc del ple corresponent al mes de novembre de 2019, el Catàleg de Serveis 2020. El document, a disposició de tots els consistoris de la comarca, ofereix més d’un centenar de serveis en diferents àmbits.

Aquesta àmplia oferta es concreta, específicament, en cent vint línies de suport: gairebé seixanta corresponents als Serveis a les Persones, una trentena en l’àmbit del Desenvolupament Econòmic i l’Ocupació, una quinzena corresponents a l’àrea de Sostenibilitat i Territori i, finalment, pràcticament una vintena pertanyents als àmbits de Serveis Territorials, Governació i Presidència. En aquesta guia, de fàcil consulta, els ajuntaments poden trobar els detalls i requisits per cada element, així com la mecànica de sol·licitud i tramitació.

El president del Consell Comarcal, Xavier Boquete afirma que “una de línies d’acció prioritàries per nosaltres és l’oferiment de serveis veritablement útils i necessaris als ajuntaments de l’Anoia, aquells que els ajudin a fer millor el dia a dia de la ciutadania”. Boquete afegeix que “tots aquests serveis són possibles gràcies al ferm compromís de suport a l’Administració local i a la professionalitat i vocació de servei públic del personal tècnic d’aquesta institució”.

Altres acords del plenari

En aquest ple corresponent al mes de novembre, celebrat el passat dia 26, es van aprovar altres punts, com ara la Declaració Cultural d’Interès Local (BCIL) de l’edifici Associació Cultural Recreativa Unió Calafina i del campanar i Parròquia de Sant Jaume de Calaf o una moció de demanda d’explicacions a la Generalitat de Catalunya en referència al lloguer de l’edifici Cíclope d’Igualada, entre d’altres. També es va donar lectura i es va explicitar el suport al Manifest amb Motiu del 25N, Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

Last modified: 2 de desembre de 2019