Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia organitza aquesta tardor, a Vallbona d’Anoia, un curs de Monitor/a de Lleure

13 d'octubre de 2021

Consta de tres etapes: una lectiva de 150 hores, una altra de pràctiques de 160 hores i, finalment, l’elaboració de la memòria de pràctiques

El departament de Joventut del Consell Comarcal de l’Anoia organitza, amb el suport de la Cambra de Comerç, OrientActiva i l’Ajuntament de Vallbona, un curs de Monitors/es de Lleure durant la tardor 2021.

Aquest curs d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació que prepara per intervenir de manera educativa en activitats de lleure i que capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats del lleure amb infants i joves en el marc de la programació general d’una organització, aplicant les tècniques específiques d’animació grupal, incidint explícitament en l’educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos. El curs, segons la nova normativa, es divideix en tres etapes: una lectiva de 150 hores, una altra de pràctiques de 160 hores i l’elaboració de la memòria de pràctiques.

Els requisits per a poder realitzar el curs són tenir entre 18 i 29 anys i ser beneficiari de Garantia Juvenil. El curs serà intensiu i es durà a terme a l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia, de dilluns a divendres, en horari de 9h a 14, més una tarda. S’iniciarà el dilluns, 25 d’octubre, i finalitzarà el divendres, 3 de desembre. Consta de 25 places i és totalment gratuït.

Per a més informació, es pot contactar amb l’Oficina Jove de l’Anoia enviant un correu electrònic a anoia@oficinajove.cat, trucant al 93 805 15 85 (extensió 2) o bé enviant un missatge de Whatsapp al 679 964 669.

Last modified: 13 d'octubre de 2021