Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia organitza una sessió formativa, oberta a la ciutadania, sobre joves migrats sols

22 de setembre de 2021

Tindrà lloc el 7 d’octubre i anirà a càrrec de professionals de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) i del Consell Comarcal de l'Anoia

Professionals de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència de la Generalitat de Catalunya (DGAIA) i del Consell Comarcal de l'Anoia, oferiran una sessió formativa en línia, oberta al conjunt de la ciutadania, sobre els joves migrats sols. Tindrà lloc a través de la plataforma Zoom el proper 7 d’octubre, de 18:30 a 20h. 

La formació aprofundirà en el perfil dels joves migrats sols que arriben a Catalunya i les seves motivacions per fer-ho. Alhora es farà un repàs de la normativa que regula l’estada dels joves al país i el seu accés al món laboral. Finalment s’informarà de la seva situació a partir dels 18 anys, així com dels recursos d’emancipació que existeixen i dels principals plans, programes i accions que s’han impulsat des de diverses administracions públiques adreçades a l’acollida i la integració d’aquest jovent.

Aquesta actuació s’impulsa des de la Comissió Comarcal de Joves Migrats Sols a l’Anoia, una taula de treball formada per professionals del territori, que té per objectiu donar resposta a les necessitats detectades al voltat d’aquests joves.

Per a més informació, es pot escriure a ciutadania@anoia.cat o trucar al telèfon 93 805 15 85, extensió 141.

Last modified: 22 de setembre de 2021