Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia porta les Mini Fires de l’Estudiant a diferents municipis del territori

12 d'abril de 2022

L’objectiu és facilitar als joves l’elecció de la seva trajectòria i acompanyar-los en el procés per a definir els seu objectiu acadèmic

El departament de Joventut del Consell Comarcal de l’Anoia ha dut a terme les Mini Fires de l’Estudiant en diferents instituts del territori, concretament en aquells municipis que disposen del servei TDIC o DINAMO. L’objectiu és donar una atenció personalitzada als joves per, tenint en compte els recursos que tenen al seu abast, facilitar-los l’elecció i acompanyar-los en el procés de definir els seu objectiu acadèmic. 

Amb aquesta iniciativa, l’Oficina Jove de l’ens comarcal complementa la tasca d’orientació acadèmica que porten a terme els centres: una fira itinerant pels instituts de la comarca, dinamitzada per tècniques de joventut, on es posa a disposició dels alumnes de 4t d’ESO, Batxillerat i PFI, tota l’oferta formativa d’estudis postobligatoris, incloent informació relativa a PFIs, cicles formatius, proves d’accés a la universitat, notes de tall, ponderacions, graus universitaris i altres aspectes pràctics referents a les preinscripcions, matrícules, centres o vies d’accés.

Al llarg del curs, els centres d’Educació Secundària tenen planificades diferents activitats relacionades amb l’orientació acadèmica. S’organitzen tallers i xerrades per a l’alumnat i professionals, orientació a les hores de tutoria i també les Mini Fires de l’Estudiant, entre d’altres. El cicle de Mini Fires s’ha realitat durant el mes de març i s’ha fet parada a l’INS Guinovarda i l’Institut Escola Piera, l’INS Molí de la Vila i l’Escola MDP Capellades, l’INS Pla de les Moreres de Vilanova del Camí, l’INS Montbui i l’INS Vallbona. 

Per qualsevol dubte els joves i les seves famílies es poden posar en contacte amb el servei d’Assessoria Acadèmica trucant al 93 805 15 85, extensió 2, enviant un correu electrònic anoia@oficinajove.cat o bé enviant un missatge de WhatsApp al 679 964 669.

Last modified: 12 d'abril de 2022