Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia proposa, a Piera i a partir del 5 de maig, l’exposició fotogràfica ‘Al-Karama: imatges per la dignitat’ 

21 d'abril de 2022

La mostra recull moments i experiències d’un projecte de coneixement de l’entorn i formació per joves dut a terme recentment en aquest municipi

El Consell Comarcal de l’Anoia, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Piera, la Biblioteca de Piera i la Diputació de Barcelona, organitza l’exposició “Al-Karama: imatges per la dignitat”. Es podrà visitar a partir del proper 5 de maig en aquesta biblioteca.

Es tracta d’una mostra fotogràfica que testimonia els moments i experiències viscuts en un projecte de coneixement de l’entorn i formació en gestió forestal que s’ha dut a terme recentment amb el joves de Piera i amb els joves migrats sols arribats al municipi.

Al llarg de dos caps de setmana d'activitats conjuntes, es van fer dues sortides de coneixement d'entorn i un curs d'ús i manteniment de la desbrossadora. I, durant aquestes activitats, els joves van estar acompanyats per un fotògraf, Javi Cantero, que va captar el vessant més humà de l’experiència i que ara es podrà apreciar en aquesta exposició.

La consellera comarcal de Cooperació, Ciutadania i Salut Pública, Rosa Garcia, recorda que “aquests joves deixen enrere tot allò que coneixen, arrisquen la vida en el camí fins aquí i han d’adaptar-se a un nou entorn per poder viure amb dignitat. Per tant, la nostra responsabilitat com a societat passa per acollir-los i fer que aquesta arribada i adaptació siguin el més senzilles possible; d’aquí neixen iniciatives com aquestes, impulsades pel Consell Comarcal”.

La inauguració de l’exposició tindrà lloc el dijous, 5 de maig, a les 18:30h, a la mateixa Biblioteca de Piera.

Last modified: 21 d'abril de 2022