Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia proposa, aquest febrer, un taller per ajudar els pares i mares a contribuir a un bon rendiment acadèmic dels fills i filles adolescents

7 de febrer de 2020

Les dues sessions, que tindran lloc els dies 18 i 25 d’aquest mes, se celebraran en horari de tarda al Casal del Passeig d’Igualada

L’Oficina Jove de l’Anoia, amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitza una xerrada dirigida a pares i mares de joves adolescents dins del Programa de Suport a la Funció Educativa de les Famílies. El taller, titulat Ajudem a l'èxit educatiu dels nostres fills i filles, és una formació participativa que consta de dues sessions, els dies 18 i 25 de febrer de 18:30 a 20:30h, on es treballarà la implicació de pares i mares per a ajudar els seus fills i filles a tenir un bon rendiment acadèmic.

S’hi abordaran diferents aspectes de l’educació familiar que intervenen directament en l’èxit educatiu d’infants i joves, fent propostes d’actuació concreta als pares i mares: l’escola, la família i el treball en equip; els quatre eixos d'intervenció familiar per afavorir l'èxit escolar; la predisposició positiva i les expectatives; el benestar emocional; les tècniques d'estudi i el benestar físic i social.

Des del Departament de Joventut del Consell Comarcal de l’Anoia, s’ha preparat per aquestes sessions una mecànica eminentment participativa, basada en els següents punts: Recollida d’interessos ─situacions no resoltes per les famílies─, Paleta de colors ─propostes pràctiques i concretes d’actuació─, Coaching ─anàlisi de la conducta familiar─, Seguiment entre sessió i sessió i Emocions positives ─música, simulacions i humor─.

El taller tindrà lloc al Casal del Passeig, al Passeig Verdaguer 67 d’Igualada. Per a més informació es pot enviar un WhatsApp al telèfon 679 964 669 o un correu electrònic a anoia@oficinajove.cat. El formulari d’inscripció es pot omplir al web anoiajove.cat.

Last modified: 7 de febrer de 2020