Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia reedita el programa per millorar la competitivitat de les empreses amb assessorament tècnic especialitzat

18 de gener de 2022

La iniciativa s’adreça especialment a petites empreses i professionals autònoms, incloent una diagnosi inicial i un posterior assessorament expert

El Consell Comarcal de l’Anoia convoca una nova edició, aquest 2022, del programa d’assessorament tècnic especialitzat a empreses del territori amb l'objectiu de millorar la seva competitivitat. La convocatòria es publicarà el 28 de gener i les sol·licituds es podran presentar fins l’11 de febrer.

La iniciativa contempla oferir assessorament subvencionat a 5 empreses o persones autònomes, incloent una diagnosi empresarial inicial per detectar o confirmar l'àrea de millora que cal treballar i un posterior assessorament expert, amb l'objectiu de millorar la competitivitat. Els requisits per participar són estar exercint una activitat econòmica consolidada de dos anys com a mínim, ser una microempresa, PIME o treballador autònom, tenir el domicili fiscal a l’Anoia i estar al corrent de les obligacions tributàries.

Durant l’any 2021, el Consell Comarcal de l'Anoia ha assessorat a 9 empreses locals en diverses temàtiques empresarials, com ara estratègies de màrqueting digital, finances, organització, millora de la productivitat en la gestió de projectes o plans de viabilitat. El vicepresident primer del Consell, Jordi Cuadras, assegura que “la valoració del programa és molt positiva i per això el reeditem. De fet, hi ha empreses que s’han acollit a la iniciativa i que els ha servit per explorar noves vies de negoci que es pot traduir en la creació d’ocupació. Des del govern del Consell Comarcal apostem i creiem en l’empresa com a generador d’oportunitats i llocs de treball i per això impulsem programes com aquest, d’assessorament personalitzat per millorar la competitivitat”.

Les empreses i professionals interessats a participar-hi poden contactar al correu electrònic aeo@anoia.cat o el telèfon 93 805 15 85, extensió 336. L’acció es desenvolupa en el marc del Projecte Anoia Activa, subvencionat per la convocatòria Treball a les 7 Comarques 2020-2021 del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) i, més concretament, dins dels Programes de Suport al Desenvolupament Local.

Last modified: 18 de gener de 2022