Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia proposa una presentació per professionals del Projecte de Mediació en Mesures Provisionals en l’Àmbit Familiar

12 de gener de 2022

La iniciativa, en funcionament des de l’any passat, té l’objectiu de donar estabilitat als infants i els adolescents durant els tràmits de separació o divorci

En el marc del Dia Europeu de la Mediació, el proper dilluns, 18 de gener, de 17:30 a 18:30h, es presentarà el Projecte de Mediació en Mesures Provisionals en l’Àmbit Familiar, impulsat des del Servei de Mediació Ciutadana del Consell Comarcal de l’Anoia i l'Ajuntament d'Igualada amb la col·laboració dels Jutjats d’Igualada. 

Durant la sessió, que es durà a terme de forma virtual,  es presentarà el circuit de funcionament de la iniciativa i la memòria d'aquests primers mesos. El projecte funciona des del mes de març de l'any 2021 i té com a finalitat fixar mesures per donar estabilitat a la situació dels infants i adolescents durant els tràmits de separació o divorci. 

Aquesta actuació s'adreça a personal de l'àmbit de la justícia, professionals de la mediació i de la intervenció familiar. Aquelles persones interessades a participar-hi cal que s’adrecin al correu electrònic ciutadania@anoia.cat.

Last modified: 13 de gener de 2022