Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia trasllada al subdelegat del Govern a Barcelona aspectes cabdals per al futur immediat del territori

9 de febrer de 2022

La necessitat de reactivar algunes inversions pendents en infraestructures i d’impulsar el teixit econòmic local han estat alguns dels principals temes sobre la taula

El subdelegat del Govern d’Espanya a Barcelona, Carlos Prieto, ha visitat aquest 8 de febrer l’Anoia i ha mantingut trobades amb diferents representants del Consell Comarcal, coneixent així de primera mà la realitat del territori.

En una primera reunió amb el president de l’ens, Xavier Boquete, i amb el conseller de Turisme, Dani Gutiérrez, se li ha traslladat la importància d’afrontar, per part de l’Estat, inversions pendents i molt rellevants per al futur de la comarca com ara el Quart Cinturó, i també la urgència de dur a terme millores en el servei postal, entre d’altres aspectes. També se l’ha fet partícip de la iniciativa comarcal d’impulsar un nou Pla Director que ha de permetre el desenvolupament de nou sòl d’activitat econòmica als municipis de Piera, Masquefa i Els Hostalets de Pierola.

Posteriorment, acompanyat pel vicepresident primer, Jordi Cuadras, Prieto s’ha acostat al teixit productiu del Sud de la comarca, on ha visitat algunes empreses. En aquest àmbit, el de la Promoció Econòmica, des del Consell Comarcal s’ha posat de manifest la necessitat que el Govern central acompanyi la reactivació econòmica i la recuperació de la competitivitat del territori.  

Last modified: 9 de febrer de 2022