Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal, el Consell de la Gent Gran de l’Anoia i la UdL duen a terme un estudi sobre l’ús de les noves tecnologies que fan les persones grans en l’actual situació

29 d'abril de 2020

Es vol recollir estadísticament com empra aquest col·lectiu les noves eines durant el confinament i extreure’n conclusions per evitar l’aïllament social de cara al futur

El Consell Comarcal de l’Anoia i el Consell de la Gent Gran de l’Anoia, amb el suport de la Universitat de Lleida (UdL), han iniciat l’estudi ‘Gent gran i noves tecnologies en la situació de confinament derivada de la COVID-19’.

La iniciativa té dos objectius clars. D’una banda, recollir dades sobre l’ús que les persones grans de la comarca fan de les noves tecnologies en l’actual context: xarxes socials, solucions de missatgeria, videoconferències, jocs digitals, correu electrònic o televisió digital, entre d’altres. I, de l’altra, es vol aprendre d’aquesta experiència i extreure’n conclusions que, en el futur, el Consell de la Gent Gran pugui aprofitar per a combatre l’aïllament social en aquest col·lectiu.

L’estudi compta amb la col·laboració de Sergio Sayago, investigador i professor al Campus Universitari d’Igualada - UdL. La participació és del tot voluntària i anònima i es pot fer a través d’aquest enllaç http://ves.cat/etE4.

Last modified: 1 de maig de 2020