Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal engega un concurs fotogràfic a Instagram de la campanya “Jo compro al poble, jo compro a l’Anoia… I tu, per què?”

4 de desembre de 2018

Per participar cal penjar fotos amb la temàtica a la xarxa amb el hashtag #jocomproalanoia i s’entrarà al sorteig de paneres, àpats i una nit en allotjament rural

El Consell Comarcal de l’Anoia ha engegat un concurs fotogràfic a Instagram en el marc de la campanya per promocionar i dinamitzar el petit comerç de l’Anoia potenciant les compres en els municipis de la comarca “Jo compro al poble, jo compro a l’Anoia... I tu, per què?”” que es va iniciar el passat mes d’octubre i en la que hi estan adherits una dotzena de municipis de la comarca.

El concurs es presenta amb l’etiqueta #‎jocomproalanoia i convida a tots els usuaris de la xarxa a pujar fotos realitzant la compra en algun comerç de poble de l’Anoia. Es tracta de fotografiar l’experiència realitzant la compra al poble; la compra, la botiga, un gest, un motiu del perquè compreu a poble,…. i ha d’estar feta a l’Anoia.

Participaran en el concurs els autors de les fotografies penjades a Instagram amb l’etiqueta #jocomproalanoia i que siguin seguidors del perfil  a Instagram @anoiacamptaula. La foto ha d’haver estat capturada dins la comarca de l’Anoia i ha d’indicar a quin municipi. Es poden penjar tantes fotografies com es desitgi.

El concurs que estarà actiu fins al 31 de gener, es podrà guanyar paneres amb productes de proximitat, àpats a restaurants de la comarca i un cap de setmana en un allotjament rural de l’Anoia per a dues persones.

Membres del Consell Comarcal de l’Anoia realitzaran una preselecció en la qual es valorarà la creativitat i originalitat de la fotografia en la relació amb el tema proposat. Aquestes imatges finalistes es donaran a conèixer el dia 4 de febrer als seguidors de Facebook i Instagram de l’Anoia del Camp a la Taula per tal que aquests votin la imatge que més els agradi. Els usuaris podran votar del 4 al 8 de febrer . Del recompte total de vots entre les dues xarxes, en sortirà les fotos guanyadores, tantes com premis, que s’anunciarà el dia 12 de febrer.

Last modified: 4 de desembre de 2018