Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal estrena un globus aerostàtic per promocionar el turisme de l’Anoia

8 de juliol de 2021

El globus, amb capacitat per 12 persones, l’opera Anoia Balloons i porta impresa la invitació “Descobreix l’Anoia!”

El Consell Comarcal de l’Anoia, a través d’Anoia Turisme, promocionarà la comarca arreu amb un nou globus aerostàtic que lluirà el lema “Descobreix l’Anoia!”. Amb capacitat per 12 persones i fabricat a Òdena per Ultra Magic, l’opera Anoia Balloons, una de les empreses de vols amb globus referent a la comarca amb qui s’ha tancat un acord de col·laboració.

El globus s’ha presentat aquest dijous, 8 de juliol, a Copons, en un acte que ha comptat amb la presència del president de l’ens, Xavier Boquete, la diputada de Turisme de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrigo, l’alcalde de Copons, Alex Prehn, el vicepresident primer del Consell Comarcal, Jordi Cuadras, i el seu conseller de Turisme, Daniel Gutiérrez i el regidor de Turisme de l’Ajuntament d’Igualada, Jordi Marcé.

El president del Consell Comarcal, Xavier Boquete, afirma que “accions ambicioses com aquesta, apostant per un element tan genuïnament anoienc com és un globus aerostàtic, són les que han d’ajudar a posicionar l’Anoia com un destí preferent pel que fa al turisme de proximitat i el turisme de qualitat”. De la seva banda, la diputada Abigail Garrido, apunta que “la Diputació acompanya als ajuntaments i ens comarcals aconseguir els objectius estratègics i en aquest sentit s’ha donat suport a una iniciativa molt singular, que a més suma l’àmbit privat en una acció de promoció del territori. Una experiència que s’afegeix a la xarxa d’actius de “Barcelona és molt més”.

El globus “Descobreix l’Anoia!” farà els seus primers vols durant l’European Balloon Festival que té lloc a Igualada aquesta setmana i també participarà a l’encesa nocturna Night Glow del mateix certamen dissabte a la nit.

Last modified: 8 de juliol de 2021