Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

La nova delegada del Govern a la Catalunya Central, Rosa Vestit, visita el Consell Comarcal de l’Anoia

6 de juliol de 2021

Entre els temes tractats amb el president de l’ens, Xavier Boquete, hi havia la singularitat dels municipis de l’Alta Anoia

La recentment nomenada delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Rosa Vestit, ha visitat oficialment el Consell Comarcal de l’Anoia aquest dilluns, 5 de juliol, on ha estat rebuda pel president de l’ens, Xavier Boquete. Entre els temes abordats hi havia la realitat del territori anoienc i, més específicament, la dels municipis de l’Altra Anoia que formen part de la vegueria de la Catalunya Central.

Precisament, Boquete, destaca “la singularitat que suposa per la nostra comarca el fet que vuit municipis pertanyin a aquesta vegueria i que tota la resta pertanyin a una altra, la del Penedès; això fa que, a diferència de les altres comarques, haguem de vetllar pels nostres municipis de manera molt específica”.

Properament, el president del Consell Comarcal preveu reunir-se també amb el nou delegat del Govern al Penedès, David Alquézar, per a tractar altres qüestions d’interès per a la resta de municipis de l’Anoia. Alquézar ja es va presentar als representants dels consistoris anoiencs durant el Consell d’Alcaldes i Alcaldesses celebrat la passada setmana.

Last modified: 6 de juliol de 2021