Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal i l’Ajuntament de Castellolí inauguren un nou centre per a la promoció de l’esport, el turisme i la natura, The Outdoor Center Catalunya Central.

17 d'octubre de 2012

El proper diumenge 21 d’octubre el Consell Comarcal de l’Anoia i l’Ajuntament de Castellolí donaran el tret de sortida a un nou centre per a la promoció turística a l’Anoia. Es tracta d’un nou The Outdoor Center, un centre d’activitats a l’aire lliure.

The Outdoor Center, ubicat al municipi de Castellolí, treballarà  per la dinamització i promoció de les activitats a l’aire lliure i per fer-ho compta amb la gestió i coordinació del centre de l’empresa Ocisport.

Ocisport, és una empresa anoienca amb llarga experiència en la creació i organització d’esdeveniments i activitats a nivell nacional i internacional per a promocionar el territori des de la pràctica esportiva.

L’Anoia té un gran potencial per posicionar-se de manera important com a destinació d’activitats a l’aire lliure, la BTT i el senderisme dins el territori català. Amb el treball conjunt del Consell Comarcal de l’Anoia i Ocisport, es vol  posicionar l’Anoia com al centre neuràlgic d’activitats a l’aire lliure, especialment de la BTT, de la Catalunya Central. Mostra d’això en són alguns dels esdeveniments esportius que impulsen ambdues organitzacions; anoiaracetour i la montserratina, entre altres.

Així doncs, aquest diumenge 21 d’octubre, una jornada de monogràfics donarà el tret de sortida al centre. A partir de les 10h del matí es podrà participar de xerrades gratuïtes sobre els beneficis i valors educatius en la BTT i el Biketrial i els beneficis de la marxa nòrdica. A més, es donarà a conèixer el calendari d’activitats a l’Outdoor.

Last modified: 5 de febrer de 2018