Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Anoia i Bages acolliran la cicloturista “La Montserratina”

17 d'octubre de 2012

El Consell Comarcal juntament amb Ocisport impulsen aquesta cicloturista internacional que tindrà lloc a l’Anoia i el Bages durant el cap de setmana del 27 i 28 d’octubre

Aquest dimarts el vicepresident del Consell Comarcal, Jordi Calpe i representant Ocisport, Ramon Prat, presentaven en roda de premsa la que serà la primera cicloturista internacional “La Montserratina” que tindrà lloc el darrer cap de setmana d’octubre a les comarques de l’Anoia i el Bages. L’objectiu de la trobada esportiva és apropar el nostre territori i la muntanya de Montserrat a tots i totes els/les participants i, especialment, als vinguts d’altres països d’Europa.

La cicloturista, que transcorrerà per les millors carreteres secundàries de l’Anoia i el Bages, sortirà dissabte 27 de Manresa i després de 132 km de recorregut arribarà a Igualada. La segona etapa de 72 km serà diumenge, amb la sortida a Igualada i l’arribada a Montserrat, coincidint així amb el dia de la tradicional trobada de ciclistes la Montserratina, quan centenars de colles ciclistes d’arreu de Catalunya omplen el santuari per ser rebuts pel Pare Abad.

El dissabte a la tarda tindrà lloc la gala dels premis del Cicloturisme de Catalunya, on abans de sopar es premiaran els ciclistes més destacats de cada club i hi haurà una taula rodona amb ponències i audiovisuals. Tot seguit, es celebrarà un sopar amb espectacle.

L’organització posa a disposició diferents modalitats d’inscripcions: per un dia, per dos dies, per només sopar de gala o bé el pack complert que inclou inclús l’allotjament. Les persones interessades poden fer les seves inscripcions a www.ocisport.net, on trobaran més detalls de cada una de les possibilitats i altres detalls de l’esdeveniment com regals i recorregut.

La primera cicloturista internacional “La Montserratina”, està organitzada pel Consell Comarcal i l’empresa d’esdeveniments esportius Ocisport juntament amb altres entitats com la Federació Catalana de Ciclistes, els Amics Ciclistes de l’Anoia, Esport Ciclista Manresà i el Club Ciclista Bonavista de Manresa. També hi col·labora el Consell Comarcal del Bages, l’Ajuntament d’Igualada, l’Ajuntament de Manresa i la Diputació de Barcelona.

“La Montserratina” vol ser més que una cicloturista, seran dos dies per conèixer i gaudir de la comarca. L’objectiu de l’esdeveniment és oferir una oferta de qualitat a la vegada que es posiciona l’Anoia com un dels millors destins pel turisme esportiu i en família.

Last modified: 5 de febrer de 2018