Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal i l’Ajuntament d’Igualada organitzen una reunió informativa adreçada a entitats per impulsar projectes de convivència, èxit escolar i cohesió social.

29 d'abril de 2019

El proper 6 de maig a les 18:30h es durà a terme una sessió informativa adreçada a entitats dels àmbits educatiu, veïnal, laboral, social i cultural de la comarca amb l’objectiu d’informar les associacions sobre subvencions i projectes vinculats a la ciutadania, la convivència i la cohesió social.

La reunió es durà a terme a la seu del Consell Comarcal de l’Anoia i anirà a càrrec de tècnics de la Secretaria d’Igualtat Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya. La finalitat de la trobada és donar a conèixer la línia de  Subvencions a Entitats (línia COSPE) en l’àmbit de la ciutadania i les migracions del  Departament de Treball Afers Socials i Famílies, així com altres programes que promou aquesta Secretaria. 

Algunes de les línies d’actuació que poden rebre finançament són programes de promoció de l’èxit escolar (tallers de reforç escolar, programes de mentoria), cursos d’alfabetització o accions de prevenció del racisme i les discriminacions, entre d’altres, que poden tenir caràcter anual o plurianual. 

Aquelles entitats interessades en assistir poden enviar un correu electrònic a  l’adreça ciutadania@anoia.cat o segurag@aj-igualada.cat   

Last modified: 29 d'abril de 2019