Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

L’Escola de Dansa del Consell Comarcal de l’Anoia actua per l’AUGA

14 de maig de 2019

El passat 6 de maig al Teatre Municipal de l'Ateneu va tenir lloc l'actuació "Un tast de dansa" en el marc de les conferències setmanals de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran de l'Anoia (AUGA), a càrrec de l'alumnat de l'escola de Dansa del Consell Comarcal de l'Anoia 

Al llarg d'una hora d'espectacle els alumnes de l'escola van presentar coreografies de dansa clàssica i dansa contemporània amb l'acompanyament musical del pianista de l'escola, Xavier Cassanyes.

Els assistents, que van omplir el teatre, van rebre amb gran entusiasme les coreografies de gran qualitat tècnica i artística de l'escola comarcal.

L'escola de Dansa del Consell Comarcal ofereix les disciplines de dansa clàssica, dansa contemporània i hip hop des del nivell inicial, a partir de 3 anys, fins a edat adulta. S'imparteixen els ensenyaments de nivell elemental de dansa, es prepara per a la prova d'accés al grau professional de dansa en oferta ordinària i s'ofereix un programa de "dansa a mida" amb la finalitat d'atendre la diversitat del públic que es pugui interessar per a la dansa en l'àmbit social i cultural.

L'escola ja obre les inscripcions per al curs vinent a totes aquelles persones que vulguin practicar la dansa, tant si volen optar per un recorregut professional, com si volen fer-ho a nivell lúdic. Les persones interessades a fer alguna d'aquestes activitats poden informar-se'n a través de l'escola al carrer Sant Carles, 83, telèfon 93 804 50 50 o per correu electrònic a casacultura@anoia.cat

Last modified: 14 de maig de 2019